جمعية ناس للدعم المجتمعي

İstanbul’da Esfer Standartları Eğitim Forumu’nun Sonu

Nas Sosyal Destek Derneği, Oweis Al-Qarni Vakfı ile işbirliği yaparak 1-5 Mayıs 2024 tarihleri arasında İstanbul’da Esfer Standartları için bir eğitim forumu düzenledi. Forum, insani yardım örgütlerinde ve hayati gelişim alanlarında çalışan 22 eğitmenin katılımıyla gerçekleşti ve beş gün boyunca Esfer Standartları’nın pratikte nasıl kullanılacağına odaklandı.

Forumun amacı, insani hizmet sunumunda kaliteyi ve hesap verebilirliği artırmak ve Esfer Standartları’nda belirtilen uluslararası standartları ve göstergeleri uygulamak için örgütler ve paydaşlar arasındaki işbirliğini güçlendirmektir.

Bu forum, Nas Sosyal Destek Derneği ile Oweis Al-Qarni Vakfı arasındaki güçlü ortaklık çerçevesinde düzenlenmiştir ve vakıf, forumun düzenlenmesinde aktif bir paydaş olmuştur. Bu forumdaki eğitimleri, Esfer Standartları eğitmeni ve Nas Sosyal Destek Derneği Genel Müdürü olan Dr. Mohammad Mahfouz Bay’ashoot gerçekleştirmiştir.

Bu forum, derneğin kuruluş amacına uygun olarak, insani ve gelişim alanlarında faaliyet gösteren örgütler için uluslararası olarak tanınan standartları ve göstergeleri uygulamaya aktif katkı sağlama taahhüdünü vurgular.

Eğitim forumu, 5 Mayıs 2024 Pazar günü katılımcılara sertifikaların dağıtılmasıyla sona erdi. Bu bilgi ve eğitim içeriğinin, katılımcı insani kuruluşlarda ihtiyaç sahiplerine sunulan insani çalışmalara olumlu şekilde yansımasını umuyoruz.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top