جمعية ناس للدعم المجتمعي

“Nas” Derneği, “Hayat Yolu” (Tarik Al-hayah) Derneği’ni ziyaret etti.

“Nas” Toplumsal Destek Derneği’nden, Genel Sekreter Dr. Abdulwasi Alwasai, Genel Müdür Dr. Mohammed Mahfouz ve Programlar ve İşbirlikleri Sorumlusu Mohammed Hamza’nın katılımıyla bir heyet, 13 Eylül 2023 Çarşamba günü İstanbul’daki “Hayat Yolu”Derneği’ni ziyaret etti. Ziyaretçileri, “Hayat Yolu” Derneği’nden İlişkiler ve Denetim Sorumlusu Omar Ali ve Dış İlişkiler Sorumlusu Khaled Bayoud kabul etti.

Ziyaret sırasında, “Nas” derneği ve projeleri ile Türkiye ve yurtdışındaki ortakları tanıtıldı. Ayrıca, derneğin Türkiye ve Suriye’deki deprem mağdurlarına acil yardım sağlama rolü üzerinde duruldu.

“Nas” Derneği, kuruluşundan bu yana sağlık, eğitim, acil müdahale, koruma ve barınma, yetimlerin himayesi ve beslenme alanlarındaki müdahaleleriyle yüz binlerce çocuk ve aile için önemli bir destek sunarak hayatlarında fark yaratmaya katkıda bulunmuştur, özellikle Suriye, Cibuti ve Yemen’de. “Nas” Derneği, kuruluşundan bu yana sağlık, eğitim, acil müdahale, koruma ve barınma, yetimlerin himayesi ve beslenme alanlarındaki müdahaleleriyle yüz binlerce çocuk ve aile için önemli bir destek sunarak hayatlarında fark yaratmaya katkıda bulunmuştur, özellikle Suriye, Cibuti ve Yemen’de.

İki dernek arasındaki işbirliği ve koordinasyon konularına dair bir dizi konu ele alındı ve özellikle sağlık alanında, acil ihtiyaç duyan ve sınırlı imkanlara sahip olan grupları desteklemek amacıyla çift taraflı ilişkiler kuruldu. Ayrıca, insanî ve hayır işleri alanlarındaki deneyimler ve bilgi alışverişi de gerçekleştirildi.

Ziyaretin en önemli sonuçları arasında, iki dernek arasındaki ikili ilişkilerin güçlendirilmesi, sağlık alanındaki projelere odaklanma, yetimlere yönelik himaye ve bakım, ayrıca insani ve hayır işleri alanlarındaki deneyim ve bilgi alışverişi bulunmaktadır. “Hayat Yolu” Derneği, “Nas” Derneği tarafından sunulacak projelere yönelik ilgi ve işbirliği gösterdi, bu projelerin pazarlaması, uygulanması ve işbirliğinde çaba göstermeye hazır olduklarını ifade ettiler. Ayrıca, yetimlere yönelik bakım ve himaye projeleri konusunda “Nas” Derneği ile “Nidaa Al-Tifl” Derneği arasında koordinasyon sağlanması konuşuldu.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top