جمعية ناس للدعم المجتمعي

NAS Toplumu Destekleme Derneği Türkiye STK Forumu (Sivil Toplum Kurumları) ziyaretinde

02/06/2021 Çarşamba günü, NAS Toplumu Destekleme Derneği Başkanı Dr. Yahya Hassan Al-Daba, Dernek Genel Sekreteri Dr. Abdul Wasi Al-Wasei’nin Konya’ya olumlu ve verimli bir ziyareti üzerine Konya Sivil Toplum Kuruluşları Forumunda Prof. ENDER KUTLU ile bir araya geldiler. Toplantıda, bir yandan Dernek ve forum arasında yeni ilişkiler açmak ve ilişkilerin entegrasyonu ve pekiştirilmesi için çeşitli iyilik alanlarında işbirliği yapmaya, diğer yandan NAS ve diğer üye dernekler arasında işbirliği yapmaya hedeflenmektedir.

Toplantının başında Prof. Ender, Dernek temsilcileri selamlayarak Derneğin çalışmalarına ve projelerine duyduğu hayranlığı dile getirdi. Ziyaret sırasında, Derneğin insani, toplumsal ve diğer alanlardaki çalışmalarının projeleri ve mekanizması ile Türkiye ve hedef ülkelerdeki ihtiyaç sahibi topluluklar üzerindeki büyük etkisini anlatıldı.

Forum üyelerinin Yemen’deki insani durumu anlatması ve netleştirmeleri için Konya’da bir etkinlik yapılması kararlaştırıldı.

Toplantı sonunda, sıcak karşılama ve konukseverlik için foruma teşekkür edildi, iki taraf arasındaki ilişkilerin kalıcı olması ve ortak çalışmaların yapıldığı bazı alanların insani ihtiyaçlarına ışık tutarak gelecekteki toplantılar yoluyla forum üyeleriyle ilişkilerin güçlendirilmesi diledi.

Konya STK Forumu’nun 120’den fazla STK ve derneği bünyesinde barındırdığını belirtmekte fayda var.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top