جمعية ناس للدعم المجتمعي

NAS heyeti Dünya Doktorları Derneği’ni ziyaret etti

NAS heyeti Dünya Doktorları Derneği’ni ziyaret etti

Nas Toplumu Destekleme Derneği tarafından yürütülen ziyaret programı kapsamında, Nas Toplumu Destekleme Derneği Başkanı Sayın Yahya Al-Daba ve Nas Derneği Genel Sekreteri Dr. Abdulwasa Al-Wasei ve Genel Sekreter Dr. Dernek Başkanı d. Muhammed Mahfuz, 18 Ağustos 2021 Çarşamba günü Dünya Doktorları Derneği’ne resmi ziyarette bulundu.

Heyet, Dünya Doktorları Derneği  ​Genel Müdürü Sayın Ozan Mutolu, Dernek Program ve Projeler Direktörü Sayın Safa Şemşek ve Dernek Proje Koordinatörü Sayın Ahmed Fatih tarafından karşılandı.

​Toplantıda, Yemen’de Ocak 2021’in başından bu yana uygulanmakta olan ve önümüzdeki Aralık ayında sona erecek olan beslenme, doğum ve çocuk sağlığı projesi de dahil olmak üzere bir dizi önemli konu ele alındı. proje Yemen’in Taiz vilayetinde faaliyet gösteren üç tıp merkezinde uygulandı. Projenin ek sürelere uzatılması olasılığı ve aynı kapsamda diğer tıp merkezlerinin desteklenmesi olasılığı tartışıldı.

Afrika da dahil olmak üzere diğer bölgelerde sağlık, kalkınma ve yardım çalışmaların genişletilmesi de tartışıldı. Toplantının sonunda Nas Derneği Başkanı, Dünya Hekimleri Derneği’nin dünyanın çeşitli ülkelerinde ihtiyaç sahiplerine ve mağdurlara hizmet etmek için yaptığı insani çalışmalarda büyük çaba sarf ettiği için teşekkür etti. Ayrıca derneğin yeni müdürü Sayın Ozan Mutolo’ya insani idari görevlerinde başarılar diledi.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top